gprovinica_ca_la_felisa_coques (500 x 890)La tradició i l’artesania prenen forma al Forn de pa i pastisseria Ca la Felisa en el seu pa, les seves coques o les seves mones. Des de fa més de 75 anys i amb la 4a generació de forners al capdavant d’aquest forn de la Riera del Gaià continua treballant artesanalment tots els seus productes. Per la seva qualitat i la seva manera de fer és conegut arreu del territori.

La seva especialitat són les coques de recapte, amb ceba, espinacs o escalivada però també amb els temps han anat introduint nous ingredients per innovar i fer unes coques d’extraordinària qualitat i bones de veritat, com són la de ceba caramel·litzada amb formatge de cabra o la de ceba, sobrassada i brie.

Pel que fa al pa, només entrar, l’olor que se sent és la de pa acabat de fer. Aquí trobem tot tipus de pa, d’espelta, de nous, pa de pagès, barres d’1 kg i de 2 kgs (aquestes només per encàrrec), etc. Tots són elaborats de forma artesana. La brioixeria també té el seu lloc als seus taulells per fer un mos a mig matí.

I ara que ve Pasqua, a Ca la Felisa s’afanyen per preparar les millors mones amb la millor xocolata perquè és la seva manera de fer i d’elaborar. Les fan de diverses mides i són com les de tota la vida.

gprovinica_ca_la_felisa_xocolata (500 x 667)El seu secret perquè tot sigui bo, de qualitat i artesà és portar-ho a la sang i fer pinya per demostrar que l’artesania i la qualitat són imprescindibles per donar un valor afegit al comerç i al poble.

Forn de pa i pastisseria Ca la Felisa

C/Sant Antoni, 17 – Riera del Gaià

977 655 075

Comerç Local Tags:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada