Els comerços de tota la vida sempre donen qualitat als llocs on els trobem, tenen un no sè què que els fa especials, potser és perquè tenen un tracte proper amb els clients i una cura especial per les seves necessitats fet que no trobem a les grans superfícies i que sempre s’agraeix. Així, si anem per Nulles segur que ens encantarà Queviures El Portal, un petit negoci familiar que va tornar a néixer l’any 2013 i que ha aconseguit tornar a guanyar-se la confiança de tots amb un tracte proper i productes de proximitat. 

Amb una aposta clara pels productes de proximitat i una elaboració Km.0 s’han fet un lloc al comerç d’aquest municipi. Així, aquí podreu gaudir de productes d’elaboració pròpia com hamburgueses, embotit, salsitxes, …. És l’unic lloc on podreu assaborir a casa vostra d’hamburgueses de calçots del territori, són boníssimes!!!!1

Però també podeu trobar peix fresc de la Llotja de Tarragona els dimecres, verdures fresques dels pagesos de la zona, pizzes fetes a prop de casa nostra i sobre tot hi trobareu un tracte super familiar i moooolt agradable, que la Rosa i el Jaume els seus propietaris!!

Queviures el Portal C/ Portal 18

Encàrrecs: 667 24 57 36

 

Comerç Local Tags: