Al nostre territori el ciclisme és un esport molt arrelat i l’esmorzar per agafar forces és un dels moments més esperats i amb tradició entre els ciclistes. Trobar el lloc on fan els millors àpats per aquests esportistes és un repte. Per aquest motiu, hem fet una llista dels bars/restaurants amb més solera per ciclistes! 🚴🚴‍♀️💪

Així donem una volta pel nostre territori i hem triat alguns dels locals que donen la millor benzina pels nostres ciclistes.

ciclistes Callos casal argilaga

El Casal de l’Argilaga: Cuina de tota la vida. Se’l coneix per cuinar els millors callos de la zona (us en fem 5 cèntims) amb una recepta que guarda molt bé la seva propietària. No es pot parar aquí i no tastar-los. Però també podeu gaudir d’esmorzars de forquilla amb fesols, llonganissa, arengada, caragols, …  El local és gran i acollidor i tracte familiar. Preu popular.

Els trobareu al C/ Sant Pau, 6 de L’Argilaga Telf.: 977 61 11 78

Bar Casa Pallàs (El Catllar): De la cuina se n’encarrega la Pepi, propietària i cuinera, i d’aquí surten plats top per als nostres ciclistes com llonganissa i botifarra negra amb fesols, truites de tots els gustos, caragols, calamars estofats, … Si passeu el 3er cap de setmana del mes podreu tastar el seu estofat de porc senglar. Té un local ampli amb una terrassa genial i fresqueta. És una parada obligatòria si passeu pel Catllar amb bici. Preu populars.

Els trobareu a Ctra. del Catllar, s/n (Urb. Colons) El Catllar Telf.: 977 65 33 54

Casal Puigpelatenc (Puigpelat): Els platillos són una de les seves especialitats. La cuina casolana és present a cada plat. Caragols en salsa, mandonguilles en sípia, … i com no els seus entrepans freds i calents o els seus plats combinats. A més, estan a la piscina del poble i un banyet sempre va bé. Terrassa i menjador gran. Preus populars.

Els trobareu al C/ Major, 53 Puigpelat Telf.: 607 964 494

Maset de Renau (Renau): Aquest restaurant de cuina tradicional catalana, obre portes als ciclistes amb els seus esmorzars de forquilla amb plats com caragols, rabo de toro, o també tapes, entrepans boníssims, .,… tots cuinats amb molt de carinyo. Té jardí i ampli restaurant. Preus populars.

Els trobareu al Camí de les Briques Renau telf.: 626 05 27 96

El Jardí de Salomó (Salomó): Aquest restaurant familiar de dimarts a diumenge serveix esmorzars de forquilla als ciclistes de la zona. Aquí poden gaudir de plats com llonganissa amb mongetes, entrepans freds i / o calents, … acompanyat de vi de la zona o aigua o refresc i cafès! Local ampli i amb molt bon tracte. Preu popular. A partir de 6€.

Els trobareu a C/Prat de la Riba, 9 Salomó Telf.: 977 629 093

Lifestyle