Qui no ha tingut mai un pinzell a la mà i ha fet la seva petita obra d’art? I, qui no s’ha quedat en ganes de voler anar més enllà? Agafar un pinzell i transformar aquell paper en blanc en una explosió de colors,  transgredir les línies rectes per transformar-les en corves, tortes o senzillament deixar-les fluir hem d’aprendre a dominar l’art.

Per això, us volem presentar l’escola d’art i dibuix El Pinzell Groc un espai on aprendre les tècniques pictòriques, les formes o el traç és un plaer increïble.

Els petits genis que teniu a casa poden aprendre a pintar i a explorar amb l’art d’una forma senzilla i divertida per què puguin desenvolupar la seva imaginació i fer-la visible en un paper en blanc. Aquí, no cal que vinguin amb el material de pintura, l’escola posa al seu abast tot el que necessitin per passar-s’ho pipa. Podem començar les seves passes dins del món de la pintura a partir dels 4 anys.

Pel que fa als grans, hi ha classes personalitzades i reduïdes amb un màxim de 5 alumnes per classe. Les classes van dirigides a gent de totes les edats que vulguin desenvolupar la seva creativitat davant un cavallet però també per qui necessiti un reforç quant a tècnica o traç ja sigui per millorar o perfeccionar el seu treball artístic.

escola de pintura el pinzell grocAquí l’art es respira per tot arreu, la dirigeix Maria Armengol  graduada a l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació de Tarragona i amb un llarg curriculum tal com demostra la seva obra pictòrica. Les seves pintures s’han pogut veure a diverses sales de Catalunya.

Així que, si voleu aprendre pintura per treure l’artista o geni que portes dins heu de passar pel Pinzell Groc.

El Pinzell Groc

Tel.: 606 36 84 42

Professionals Tags:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.