gprovincia_tripa_callus_casal-argilagaLa gastronomia del nostre territori és del milloret que tenim, i els nostres bars i restaurants s’omplen de bons àpats que fan la delícia de qualsevol comensal. Sense anar molt lluny trobem el Casal Argilaga, al carrer Sant Pau, 6 de l’Argilaga, on fan els millors “callos” de la zona i hem estat parlant amb la Patrícia, la seva propietària i cuinera, per veure si ens volia explicar quin és el seu secret. No ho hem aconseguit, però ens ha donat algunes pistes.

Amb la seva elaboració hi té molta cura. Hi dedica entre 3 hores i mitja i 4 hores, ja que és un menjar molt laboriós, tan pel que fa a la salsa com les tripes. El que més destaca és la seva qualitat, ja que li porten de Cal Garí de Valls, un dels millors distribuïdors de carn de l’Alt Camp i sobretot que és una recepta que ha passat de generació en generació. Potser no sabrem el seu secret culinari però si el de la seva elaboració l’amor que hi posa la Patrícia perquè la gent gaudeixi d’un dels millors plats de callos que tenim a les nostres contrades.

gprovincia_barra_casal-argilagaPer si us sembla poc, també es pot gaudir de tapes i llesques per llepar-se els dits com la típica espardenya amb escalivada i anxoves, amb els ingredients fets de casa com el fricandó que fa una pinta que no es pot resistir. O també les hamburgueses o els ronyonets, o un munt de plats tots elaborats per les mans de la Patrícia i com si esteses a casa teva.

No ens volem oblidar dels esmorzars de forquilla amb fesols, llonganissa, arengada, i molt més. Plats per encàrrec o sopars, que s’han d’encarregar 4 dies abans. I tot a preus molt bons i per totes les butxaques.

Casal l’Argilaga

C/ Sant Pau 6 Argilaga

608 390 699

Restaurants Tags:

1 thought on “Els callos del Casal Argilaga, un secret molt ben guardat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.