gprovincia_esportell_del_bou_logoParlar del restaurant L’Esportell del Bou és sinònim de bona cuina, qualitat i producte de proximitat. Aquí, el concepte de cuina de mercat fa un pas endavant amb pinzellades de la cuina de tota la vida i tocs d’innovació que dóna un valor afegit a aquest establiment de Picamoixons.

Amb els quasi 10 anys d’activitat restauradora s’ha anat fent un nom gràcies a la feina dels germans Rafí, el Gerard i la Marta.gprovincia_esportell_del_bou_oreoEl Gerard és qui porta la cuina, el xef del restaurant, el que intercala i elabora plats consolidats i de tota la vida com els rostits amb delicatessens com canelons de confit d’ànec i beixamel de poma, semifred de iogurt i oreo o Coca de full amb formatge blau i salmó marinat amb cítrics i sèsam a la carta que estrena cada temporada i que es poden assaborir als menús diaris de migdia i als de cap de setmana (migdia i nit).

gprovincia_esportell_del_bou_popLa feina de la sala la porta la Marta, la seva germana, amb gran habilitat i savoir faire a l’hora d’atendre i cuidar dels clients. Sobretot es nota en celebracions i festes que es duen a terme al restaurant, com comunions on els més petits de casa són els protagonistes i als que entretenen amb animació i jocs o bodes civils amb els detalls perfectes per tenir un dia meravellós. A més, a l’estiu tenen una terrassa encantadora per gaudir de l’aperitiu amb convidats i amics. Els menús són tancats i dissenyats segons els gustos de cada client.

A més, la temporada del calçot, s’omple d’exquisits plats amb el calçot com a protagonista, com la coca de cansalada, sardina fumada i calçots o macarrons de calçots. Tot un plaer pel paladar.

Un lloc molt recomanable que estem segurs que donarà molt a parlar.

L’Esportell del Bou

Diputat Orga 3-5  Picamoixons

Telf. : 977 60 48 68 

Restaurants Tags:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.