Practicar el Pàdel o el Tennis a Puigpelat rodejats d’un paisatge de vinyes, és una realitat des de fa temps. Tot un ambient i un entorn increïble per poder practicar aquests esports que tant ens agraden i que és ideal per compartir amb amics.

Imparteixen classes per a nens i adults, amb diferents nivells, i organitzen tornejos durant tot l’any.

I a l’estiu… Casal d’Estiu! Durant el mes de juliol, nens i nenes a partir de 9 anys i fins a 12 nens per setmana, jugaran a pàdel, faran partits, tecnificació, jocs, piscina,…tot per passar-ho pipa!

Casal d’Estiu o de Setmana Santa i escola de pàdel


Els casals es fan de 9 h a 13 h… El d. Estiu amb piscina inclosa de 12 h a 13 h. Es fan grups de nens, per edat i nivells de pàdel.


Escola de pàdel

Es fa de setembre a juny també per grups i nivells.
Horaris de tarda després d’Escola cap a 17 h fins a 19 h aproximadament.

Instal·lacions

Trobareu unes instal·lacions de primera qualitat i uns professionals apassionats del pàdel i el tennis. Teniu 3 pistes per jugar a pàdel, una d’elles és oficial amb sortida per dues bandes i així poder gaudir com un jugador professional.

Podeu reservar les pistes en un sol clic a través de la nostra central de reserves online durant tota la setmana. No cal que sigueu socis per poder utilitzar les instal·lacions, a més de les pistes, vestidors, zona de pàrquing, recepció amb servei de cafeteria, etc.

Altres serveis com pista de tennis i botiga de complements esportius, on trobaràs roba, pilotes, i altres accesoris per practicar el pàdel.


Salut i Bellesa