gprovincia_pico_tapa_vidreA la costa tarragonina tenim el mar que ens abraça i ens dóna els millors productes de mar que podem desitjar, i això s’impregna a la cuina dels nostres bars i restaurants, com és el cas del Pico Tapa, un establiment situat a Altafulla que omple les taules amb cassoletes i tapes típiques marineres (especialitats de la casa), com són els musclos a la marinera, navalles o cloïsses del Delta de l’Ebre i també plats de cuina catalana com els espinacs a la crema o callos. Per llepar-se els dits.

gprovinica_pico_tapa_almejeUna especialitat que a la Costa Daurada no estem acostumats a trobar és l’anguila en  suc, un plat típic del Delta de l’Ebre que es fa l’hivern per encàrrec i que és una delicatessen que fa gaudir el paladar dels bons gurmets.

Aquí s’aposta per ser una cuina de casa en tot, així les torrades i els entrepans que preparen són sempre amb pa acabat de fer de la mateixa manera que les pastes que acompanyen un bon cafè de bon matí.

gprovincia_pico-tapa_exteriorEls caps de setmana s’arremanguen i preparen uns plats deliciosos per emportar on no falten els pollastres a l’ast per poder gaudir d’uns àpats com els de casa. I si no en teniu prou, fan cada dia esmorzar de forquilla, menú diari a l’hivern i es fan menjars per grups reduïts per encàrrec.

Tenen un espai increïble amb terrassa, i serveis que s’agraeixen com canviadors per nadons, wi-fi gratis, accés adaptat per minusvàlids, i un entorn interior molt familiar.

Us l’aconsellem!!!

Pico Tapa

C/Via Augusta, 55 – Altafulla

877 055 401

Sin categoría Tags:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.